U toku je javni uvid u izmene i dopune PDR Srebrnac

PDR Srebrnac122015

U toku je javni uvid u izmene i dopune Plana detaljne regulacije lokaliteta Srebrnac, odnosno prostorne celine 7, na Kopaoniku koji će trajati do 28. januara 2016. godine.

Javna prezentacija materijala i izrade izmena i dopuna plana detaljne regulacije lokaliteta Srebrnac prostorna celina 7 biće održana 18. januara 2016. godine u 12:00 časova, u sali za sastanke Opštinske uprave Brus.

Sva zaiteresovana fizička i pravna lica mogu mogu dostaviti primedbe i sugestije na izmenu i dopunu PDR Srebrnac, odnosno prostorne celine 7 na Kopaoniku, u toku trajanja javnog uvida isključivo u pisanom obliku na pisarnici organa lokalne samouprave ili nosiocu izrade JP Direkciji za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, ul. Kralja Petra Prvog br. 120 zaključno sa 29. januarom 2016. godine.

Javna sednica komisije za planove održaće se 05. februara 2016 godine sa početkom u 12 časova u sali opštinske uprave Brus.

JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus organizuje javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja