Da li je zaboravljen bazen u “Bruskoj banji”?

 BazenOtvaranje200715
Izgradnjom bazena u “Bruskoj banji” građani Brusa su bili srećni da će napokon imati gde da se leti kupaju ali još srećniji su bili lokalni funkcioneri iz vladajuće Koalicije pokazujući da su uspeli da izgrade bazen uz pomoć donatora.

Ali kako se letnja sezona kupanja bližila kraju tako su lokalni političari, iz vladajuće Koalicije u Brusu, polako okretali leđa novoizgrađenom bazenu koji je nastavio da funkcioniše najviše zahvaljujući zalaganju i trudu direktora Turističke organizacija opštine Brus, Zlatku Milenkoviću. 

Izgleda od kako je završena kupališna sezona na bazen je potpuno zaboravljeno a naročito od kako su počeli radovi na krečenju, popločavanju trotoara u centru Brusa i asfaltiranju pojedinih puteva i ulica (Kočine, ul. Kralja Aleksandra…). BazenBanja120116 1Trebalo bi na neki način zaštititi bazen i pešačku stazu jer ako se to ne uradi na vreme već na proleće će morati da se radi rekonstrukcija i bazena i pešačke staze.
BazenBanja120116 2
Iako je odstupljeno od prvobitnog projekta izgradnje “Banjskog parka” ipak se priprema dokumentacija za raspisivanje javnog poziva za izradu Plana detaljne regulacije Banjskog parka u Brusu. 
Do tada ili do nove kupališne sezone nadležni organi opštine Brus bi trebalo da na adekvatan način zaštite bazen i pešačku stazu u “Bruskoj banji” kako bi građani mogli i sledećeg leta da se osvežavaju i kupaju ne čekajući radove na mogućoj rekonstrukciji.

Nadamo se da nije zaboravljen bazen u “Bruskoj banji”.

Fotografije bazena od 11.01.2016. pogledajte OVDE(klik)

N.Miljković

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja