Firmi “Voćeprodukt doo” Brus uručeno priznaje za podsticaj razvoja voćarstva

Danas je u Regionalnoj privrednoj komori Kruševac uručeno priznanje firmi VOĆEPRODUKT iz Brusa, za podsticaj razvoja voćarstva.
Voceprodukt logoKruševac, 08.01.2016. -Na današnjem Božićnom doručku koji se tradicionalno organizuje u RPK Kruševac bila je prilika da se na jednom mestu susretnu privrednici iz Rasinskog okruga, crkveni velikodostojnici i okružni, gradski i opštinski zvaničnici, a tom prilikom dodeljeno je priznanje firmi VOĆEPRODUKT doo iz Brusa, za podsticaj razvoja voćarstva.

Firmu VOĆEPRODUKT doo Brus, koja se bavi proizvodnjom, otkupom, preradom, zamrzavanjem i izvozom voća i šumskih plodova, osnovao je 1994. godine g-din Aleksandar Milisavljević – Lacko iz Brusa.

VOĆEPRODUKT doo Brus, osim što sarađuje sa preko 1000 kooperanata, ima i sopstvene zasade na kojima se bavi organskom proizvodnjim maline i višnje gde primenjuje kontrolisanu proizvodnju u pogledu sadnje, primene pesticida i način branja. 

Pogone za otkup, zamrzavanje i preradu VOĆEPRODUKT ima na dve lokacije: Gornji Vratari (Aleksandrovac) i Osredci (Brus) a poseduje i primenjuje više međunarodnih standarda u svom radu i proizvodnji: HACCP, IFS, ORGANIC, SOCIAL… 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja