U petak besplatno skijanje za učenike, okupljane u 07:30 ispred zgrade opštine Brus

KopaonikSS
Kao i svake godine tako i ove omogućene su zimske čarolije na Kopaoniku za učenike osnovnih i srednje škole kao i studente sa teritorije opštine Brus.
Naime, u petak, 08. januara 2016. godine prva grupa od 30 učenika (SKIJAŠA) organizovano odlazi na skijanje na Kopaonik. Prvu grupu učenika vodiće profesor Goran Jeličić koji nam je dao i kraću izjavu:

“Evo već sutra prva grupa učenika i studenata kreće na besplatno skijanje što je omogućeno dogovorom opštine Brus i JP “Skijališta Srbije”. Za učenike koji sutra idu na skijanje obavezno je okupljanje ispred zgrade opštine Brus nešto pre 07:30 časova kako bi se dogovorili kako ćemo provesti skijaški dan kao i da učenike upoznamo sa obavezama i pravilima ponašanja na ski stazama. Takođe, učenici koji idu na skijanje moraju poneti đačku knjižicu ili indeks zbog indetifikacije. Nadamo se da će nas poslužiti vreme i upozoravam učenike da ne kasne sutra na polazak već da dođu nešto pre 07:30 ispred zgrade opštine Brus.” 

Kako i gde da se prijave zainteresovani učenici i studenti za skijanje?
“Uskoro će biti objavljene detaljne informacije gde i kako da se prijavljuju učenici i studenti a za sada svi koji su zainteresovani za besplatno skijanje na Kopaoniku mogu se javiti lično meni na br. tel: 0698343760 (profesor Goran Jeličić).”

I ove zimske sezone učenici i studenti sa teritorije opštine Brus imaju priliku da besplatno skijaju na Kopaoniku i nadamo se da će sledeće sezone biti još masovnijeg odlaska na ski staze. 

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja