I ove ski sezone besplatno skijanje za omladinu Brusa na Kopaoniku

I u 2016. godini biće besplatno skijanje za omladinu iz opštine Brus u ski centru Kopaonik. Predsednik opštine Brus je krajem 2015. godine potpisao ugovor sa JP “Skijališta Srbije” u kom su obuhaćeni učenici osnovnih i srednje škole ali i studenti iz opštine Brus. 
Za više detalja o besplatnom skijanju za učenike i studente sa teritorije opštine Brus pitali smo Nenada Milenkovića, direktora Sportskog centra Brus. 

“Besplatno skijanje za naše učenike počinje u petak, 08. januara 2016. godine kada će prva grupa učenika osnovnih škola poći na Kopaonik. Svakog radnog dana na skijanje će ići grupa od 30 učenika  i trebao bi da bude obezbeđen prevoz sa dva minibusa, školskim i opštinskim.

Prijave za osnovnu školu su kod direktorke Milijane Todorović i profesora Gorana Jeličića a za srednju školu kod direktorke Vesne Marinković i profesora Bojana Živančevića.
Studenti će se prijavljivati kod lica koje odredi Sportski centar Brus a uskoro ćemo dati preciznije informacije.
Svi koji se prijave za skijanje moraju imati propisanu skijašku opremu i zaštitne kacige, posebno najmlađi.” – rekao nam je Nenad Milenković. 

Za detaljnije informacije možete pozvati 826-840 (centrala opštine Brus) i tražiti Sporski centar Brus.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja