Da li je i ove zime Kopaonik tako blizu, a tako daleko, za učenike iz Brusa?

Početak je januara meseca 2016. i ski sezona na Kopaoniku se zahuktava. Opština Raška je potpisala novi ugovor sa JP Skijališta Srbije za besplatno skijanje njihovih učenika na Kopaoniku ali za sada nema nikakvih informacija šta se dešava sa ugovorom o besplatnom skijanju za učenike sa teritorije opštine Brus. I sa razlogom postavljamo pitanje “Da li je i 2016. Kopaonik tako blizu a tako daleko za učenike iz Brusa?”.

Nadamo se da će uskoro javnost, odnosno učenici i studenti, sa teritorije opštine Brus dobiti informaciju da li će i ove ski sezone moći da koriste pogodnosti besplatnog skijanja u ski centru Kopaonik.
Pitanje za nadležne je da li je potpisan ugovor i na koga će se odnositi stavka besplatno skijanje:
– Za učenike koji uče samo u Brusu ili i za učenike iz Brusa a školuju se van Brusa?
– Da li besplatno skijanje obuhvata  i studenteiz Brusa, odnosno studente koji imaju prebivalište u opštini Brus?
– Ko je zadužen ispred opštine Brus za organizaciju odlaska na besplatno skijanje? Kome da se učenici obrate za informacije? 

Da li će neko od nadležnih ispred Opštine Brus dati pravu informaciju ili će učenici i studenti kao i prošle 2015. da se raspituju od jednog do drugog gubeći volju za skijanjem a što je još gore gubeći i poverenje u osobe koje su zadužene za tu oblast? 

Nadamo se da će omladina Brusa zimski raspust 2016. bolje iskoristiti, uz pomoć opštine Brus, i skijati se na Kopaoniku jer za mnoge učenike ovo je možda jedina prilika da odu zimi do Kopaonika – ili će im Kopaonik i dalje biti tako blizu a ipak tako daleko?

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja