Počeli radovi na rekostrukciji gradskog bazena u Brusu

Causs171215

Kao što smo i obećali posetili smo Miloslava Biserčića, direktora JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus kako bi saznali prave informacije i detalje o planiranoj rekonstrukciji gradskog bazena u Brusu. 

PC170048

Recite nam nešto o početku radova na rekonstrukciji gradskog bazena u Brusu.
“Zvanično su počeli radovi na rekonstrukciji gradskog bazena u Brusu a u toku su pripremne radnje za prvu fazu izgradnje – radovi na izgradnji filterske stanice dok je u drugoj fazi planirano uređenje bazena, terena i pratećih objekata.
PC170039 PC170041
Vrednost radova u prvoj fazi je 20 miliona dinara a finansijska sredstva su obezbeđena zahvaljujući Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija koje učestvuje sa 10 miliona dinara. Rok završetka radova je do 6 meseci i očekuje se da bazen bude spreman za narednu kupališnu sezonu.”

Da li su još neki radovi u toku ili su planirani?

“Završeni su tenderi za radove za izgradnju i uređenje ulica i puteva koji će početi čim vremenske prilike dozvole a u toku su radovi na izgradnji mostova u selu Ribari i Milentiji – zaseok Malinići.
U toku je i priprema za raspisivanje tendera za izradu plana Banjskog parka koji će se prostirati na površini od 8 hektara.”

Kakvi su planovi JP Direkcije za izgradnju u 2016. godini?
“Plan direkcije za 2016. godinu je veoma ambiciozan tako da će morati da se uloži veliki napor kako bi se obezbedila projektna i planska dokumentacija kao i finansijska sredstva.
Iskoristio bih ovu priliku da svim građanima opštine Brus poželim sve najbolje u 2016. godini i da lepo provedu novogodišnje i božićne praznike.” rekao je direktor Biserčić.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja