„Moja podrška dojenju“ i u Brusu

Zahvaljujući podršci gradske opštine Medijana – Niš, Tereza Miljković je kroz svoju akciju „Moja podrška dojenju“ posetila i pedijatriju u Domu zdravlja Brus. dz brus dojenje

Ovom prilikom je razgovarala sa načelnicom pedijatrije dr Ružom Jeličić i dr Aljošom Popovićem koje je upoznala sa delom svojih aktivnosti na polju podrške dojenju i uručila im promotivni materijal vezan za podršku dojenju. Flejeri će biti dostupni porodiljama kako na pedijatriji tako i u okviru savetovališta Doma zdravlja u Brusu.

dz flajer dojenje

Zainteresovane trudnice koje žele da se informišu o pripremi za dojenje kao i da dobiju savetodavnu podršku kako bi uspešno dojile svoju decu mogu da kontaktiraju Terezu Miljković preko njene Facebook grupe „Moja podrška dojenju – Tereza Kiš Miljković“

Postoji mogućnost, ako bude zainteresovanih žena u Brusu ali i u okolini, da se organizuje i radionica posvećena dojenju.

dz brus baby friendly

Dom zdravlja u Brusu je svojevremeno bio jedna od prvih ustanova koja je u svom porodilištu uvela UNICEF-ovu Baby friendly inicijativu. Nažalost vremenom je porodilište u Brusu prestalo da radi ali tabla i dalje stoji da nas seća na, što bi rekli, “dobra stara vremena”.

N. Miljković

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja