Opština Brus obaveštenja za građane i dalje postavlja na zid a ne na zvanični web sajt?

Opština Brus obaveštenja, odluke i druga dokumenta i dalje postavlja na zid u opštinskom hodniku a ne na zvanični web sajt?
Mnoga obaveštenja, odluke i druga dokumenta doneta od strane organa opštine Brus ne dolaze na pravi način do svih građana opštine Brus. Da li to znači da neko u opštini Brus ima pravo da proceni koja obaveštenja ili odluke su bitne a koje su manje bitne da vide građani?

Koliko puta se desilo, od kada je Koalicija na vlasti u Brusu, da neka obaveštenja o najavljenim događajima, pre donošenja ili usvajanja veoma važnih odluka, i ne dospu do građana već samo budu okačena na zid u opštinskom hodniku?
Zašto opština Brus, kao i većina ostalih opština u Republici Srbiji, svoje odluke, obaveštenja i druge informacije ne postavlja na zvanični sajt opštine?
Do kada će biti selekcije u davanju obaveštenja javnosti? Da li se sigurnije i pravilnije radi kada su svi građani i javnost obavešteni ili kada su obavešteni samo pojedinci? 

Građanima opštine Brus nije bio javno dostupan ni Predlog budžeta za 2015. godinu  za koji su donete Odluke o dva rebalansa a u pripremi je budžet opštine Brus za 2016. godine koji treba da bude usvojen za desetak dana.

Zašto opština Brus obaveštenja i odluke postavlja na zid u opštinskom hodniku a ne na zvaničnom web sajtu www.brus.rs? I do kada će građani Brusa biti uskraćeni za pravovremene informacije od strane opštine Brus?

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja