Da li se “većina” u Brusu olako odriče školovanih i stručnih ljudi? – Saša Miljković smenjen pa potom i isključen iz OO JS Brus

Da informacije stižu sporo do svih građana opštine Brus a i šire potvrđuje i ova vest.

Sale261115

Brus,05.12.2015. Saša Miljković, dipl. ing agonomije, osnivač OO JS Brus, prvo je smenjen sa mesta vd direktora JP Direkcija za poljoprivredu, ruralni razvoj i prirodne resurse opštine Brus a potom, u avgustu mesecu 2015. godine, po odluci članova OO JS Brus isključen iz ove stranke. 

Na lokalnim izborima 2012. godine Saša Miljković je bio nosilac liste OO Jedinstvene Srbije i najviše zahvaljujući njemu uspeli su da dobiju mesto jednog odbornika u lokalnom parlamentu.
Biran je za pomoćnika predsednika opštine, resor poljoprivreda, a kasnije i na mesto vd direktor JP Direkcija za poljoprivredu, ruralni razvoj i prirodne resurse opštine Brus. Svoj posao je stavio iznad politike i uvek je izlazio u susret svim poljoprivrednicima u cilju razvoja ruralnih teritorija opštine Brus. Dok je obavljao ove funkcije u opštini Brus sprovedeno je više uspešnih akcija među kojima nabavka junica kao i nabavka poljoprivredne opreme. Na zahtev Koalicije je smenjen a kasnije i isključen iz OO JS Brus. 
Da se ne mešamo u razloge smene jer to je najverovatnije u političkom i stranačkom interesu za dobrobit građana ali mnogi će reći da se u današnje vreme većina olako odriče poštenih i stručnih ljudi.
Kako nam je rekao Saša Miljković:

“Vođen izrekom da svi znaju da seku, ali je malo onih koji znaju da režu trenutno sa svojim drugarima režem voće u okolini Beograda jer u Brusu nisam mogao da nađem adekvatan posao gde bi i dalje svojim znanjem doprineo razvoju poljoprivrede opštine Brus”.

Mnogi će reći da je to politika ali zbog takvih političkih poteza na gubitku je najviše razvoj poljoprivrede opštine Brus koji stagnira odavno, a izgleda sve više posle raznih političkih kombinatorika.
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja