Održana Javna prezentacija izmene i dopune PDR Banjski park i PGR Brusa

PDR PGR 200416 02
JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus organizovala je u sredu 20. aprila 2016. godine Javnu prezentaciju povodom izrade izmena i dopuna plana detaljnje regulacije Banjskog parka i Plana generalne regulacije Brusa.

Osim prezentacije izrade izmena i dopuna plana detaljnje regulacije Banjskog parka u Brusu, održana je i prezentacija izmene i dopuna plana generalne regulacije Brusa u delu saobraćajnica, javnih i ostalih površina namenjenim trgovima i zelenilu u opštini Brus. 

PDR PGR 200416 01
Građani imaju pravo uvida u plan detaljnje regulacije Banjskog parka u Brusu  i plan izmene i dopune plana generalne regulacije Brusa u delu saobraćajnica, javnih i ostalih površina namenjenim trgovima i zelenilu u opštini Brusdo 28. aprila 2016. godine.
Ono što smo mogli čuti na prezentaciji ima dosta izmena i dopuna ali građani bi sami trebali da pogledaju planove i ulože pisanim putem primedbe i sugestije.
Ovo se naročito odnosi na građane koji su vlasnici parcela u Brusu i možda bi želeli da grade ali su onemogućeni jer su im parcele imaju površinu manju od 4 ara.
PDR PGR 200416 03
Pravna i fizička lica mogu pogledati planove u prostorijama JP Direkcija Brus i dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. JP Direkciji za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, Kralja Petra I 120 Brus, zaključno sa 28. aprilom 2016. godine.
Primedbe i sugestije koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.
BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja