Danas Javna prezentacija izmene i dopune PDR Banjski park i PGR Brusa

Banjskipark2016 PDR  JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus organizuje u sredu 20. aprila 2016. godine Javnu prezentaciju povodom izrade izmena i dopuna plana detaljnje regulacije Banjskog parka i plana generalne regulacije Brusa. 

PGR ZelenSaobracaj
Osim prezentacije povodom izrade izmena i dopuna plana detaljnje regulacije Banjskog parka u Brusu biće održana i prezentacija izmene i dopuna plana generalne regulacije Brusa u delu saobraćajnica, javnih i ostalih površina namenjenim trgovima i zelenilu u opštini Brus.

Javna prezentacija materijala ova dva plana održaće se u sredu 20. aprila 2016. godine u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave Brus, u maloj sali za sastanke, a u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade planova, mogućim rešenjima za razvoj prostornih celina, kao i efektima planiranja.

Pravna i fizička lica mogu prisustvovati prezentaciji i kasnije dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. JP Direkciji za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, Kralja Petra I 120 Brus, u toku trajanja ranog javnog uvida zaključno sa 28. aprilom 2016. godine.

Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.
BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja