Stefan Knežević – iz Brusa preko Jagodine u Prvu ligu

SKnezavic042016 03
Brus je oduvek bio rasadnik fudbalskih talenata koji su dalju karijeru nastavljali u klubovima van Brusa i pružali odlične partije. Jedan od fudbalera koji je rođen i ponikao u Brusu je Stefan Knežević Buca koji sada iga za FK Tabane 1970, klub iz Jagodine koji se takmiči u Srpskoj ligi Istok, a od sledeće sezone najverovatnije u Prvoj ligi. 

SKnezavic042016 01
Stefan Knežević Buca fudbal trenira od svoje 6 godine. Sa treninzima je počeo, kao i sav deca iz Brusa, u pionirskoj školi fudbalskog kluba Kopaonik, a prvi trener u pionirima bio mu je Milan Burgić. Prošao je sve selekcije do prvog tima FK Kopaonik kom se priključio sa 16 godina.
Prvu utakmicu za prvi tim je odigrao kao šesnaestogodišnjak u Surdulici. Kao senior nastupao je za Kopaonik i Tabane, a proveo je i neko vreme u fudbalskom klubu Napredak iz Kruševca.
SKnezavic042016 04 SKnezavic042016 02
Stefan je iz Kopaonika u FK Tabane, koji je trenutno lider na tabeli Srpske lige Istok, prešao u januaru 2015 godine:

“Od januara 2015. godine član sam FK Tabane 1970 iz Jagodine koji se takmiči u Srpskoj ligi Istok. Igram na poziciji levog beka, a po potrebi mogu da igram i na drugim pozicijama. Treninzi su dosta zahtevni a ponekad je i naporno jer nedeljno imamo po 5 treninga a vikendom utakmicu. Klub ima najmlađu ekipu u ligi sa prosekom od 21 godinu. Trenutno smo prvi na tabeli Srpske lige Istok ispred mnogo iskusnijih ekipa i naša ambijica je da uđemo u Prvu ligu.- rekao nam je ukratko Stefan Knežević. 

N.Miljković

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja