Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio Brus

Udovicic Brus0416 01

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić posetio je danas Brus. Na gradskom stadionu družio se sa najmlađim fudbalerima FK Kopaonik, koji je ove godine obeležio 85 godina postojanja, a obišao je i radove na gradskom bazenu.

Udovicic Brus0416 03 Udovicic Brus0416 04
Ministar Udovičić se na gradskom stadionu družio i razgovarao sa najmlađim fudbalerima fudbalskog kluba Kopaonik i odbojkašicama OK Kopaonik.
Udovicic Brus0416 06
Udovičić je u razgovoru sa prisutnima rekao da je upoznat sa rezultatima bruskih sportista kao i sa dešavanjima u sportu i nada se da će bruski klubovi i sportisti u narednom periodu imati još zapaženije rezultate.
Udovicic Brus0416 05
Nakon druženja sa malim fudbalerima ministar Udovičić je obišao radove na gradskom bazenu gde se interesovao o projektu bazena i dinamici radova dajući i neke svoje sugestije sobzirom da je vrhunski vaterpolista. 
Udovicic Brus0416 08
Među prisutnim sportistima koji su pozdravili ministra omladine i sporta Vanju Udovičića bili su Nada Sarić iz Trstenika i Branko Antić iz Brusa.
Nada Sarić je aktuelna evropska šampionka u karateu, državna reprezentativka i trener seniorske reprezentacije Srbije, koja je sa reprezentacijom na pripremama u Brzeću, a Branko Antić je šestostruki šampion Srbije u motokrosu i vodeći u ovogodišnjem šampionatu.
Udovicic Brus0416 07
Na kraju posete ministar Udovičić je prošetao ulicama Brusa i najavio na polasku da će najverovatnije uskoro ponovo posetiti Brus.

 

Fotografije pogledajte OVDE(klik)

BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja