Da li će uskoro biti “Otvoreno o svemu” u Brusu?

logo brusonlineDa li će uskoro biti organizovana emisija na lokalnoj televiziji koju građani očekuju još od 16. novembra 2012. godine?
Mnogi građani smatraju da je sada trenutak da se na lokalnoj TV organizuje emisija “Otvoreno o svemu” u kojoj bi gosti, sa jedne strane, bili aktuelni predsednik opštine Brus Milutin Jeličić, njegov zamenik Aranđel Stojković i predsednik SO Brus dr Miroslav Panić, a sa druge strane prethodni predsednik opštine Brus Slobodan Vidojević, bivši predsednik SO Brus Zoran Gavrilović i predstavnik opštinskog odbora SNS Brus.

Nova, kao i stara, Koalicija kao i lokalna televizija trebalo bi da insistiraju na održavanju emisije “Otvoreno o svemu” kako građani dobili jasniju sliku o nekim stvarima koje su se dešavale i koje se dešavaju u opštini Brus, naročito sada pred izbore koji su zakazani za 24. april 2016. godine.

Tokom emisije gledaoci bi mogli dosta toga da saznaju o planiranim investicijama, zatim o turističkom uređenju Brusa i šta je u ponudi turistima u samoj varoši? Kolika je dosadašnja realizacija budžeta i kako je planirano “punjenje” budžeta u budućnosti?

Jedna od tema bi mogla biti i sport, grana u koju se najviše ulaže, i da gledaoci saznaju koliko je dosada uloženo u sport kao i koji su rezultati tog ulaganja, a i zašto više nema besplatnog skijanja za učenike sa teritorije opštine Brus?

Na temu poljoprivrede moglo bi da se čuje koja su konkretno planirana ulaganja u budući razvoj i kako će biti organizovana protivgradna zaštita tokom 2016. godine?

Moglo bi da se čuje i kakva je podrška mladima – učeničke i studentske stipendije, kao i nešto više o podršci i zaštiti porodica sa troje i više dece?
Da li je zadovoljavajuća zdravstvena zaštita građana na celoj teritoriji opštine Brus i kakvo je stanje i trenutna situacija u selima opštine Brus, naročito selima Blaževačkog kraja??

Kakvo je stanje i sigurnost gradskog vodovoda i da li će imati dovoljno vode tokom letnje sezone? 
Dokle se stiglo sa izgradnjom obećane gondole i kompleksa hotela na Kopaoniku? Šta je sa Bruskom kućom na Jarmu i da li je u funkciji?

Zašto čelni ljudi opštine imaju sedišta firmi van teritorije opštine Brus i kakvu poruku šalju budućim investitorima?

U emisiji bi gledaoci mogli da saznaju još mnogo toga što ih interesuje a naročito oni koje žive na teritoriji opštine Brus kao i oni koji možda nameravaju da žive… 

Ako dođe do realizacije emisije “Otvoreno o svemu” gledaoci će biti u prilici da vide da li je lokalna vlast u Brusu demokratska, da li uopšte postoji opozicija u Brusu i kako će se sadašnja i prošla vlast snaći pri davanju konkretnih odgovora.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja