Ministar Ljajić obišao Brzeće: Vlada Srbije nije odustala od izgradnje gondole

Brzeće,25.03.2016. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić posetio je sportsko turistički centar Brzeće i tom prilikom izjavio da Vlada Srbije nije odustala od izgradnje gondole koja treba ovaj kraj da poveže sa ski centrom Kopaonik.  

Ljajic Brzece

Ministar Ljajić je nakratko posetio hotel Junior u Brzeću a zatim obišao početnu stanicu žičare Bela Reka gde bi trebalo da bude i početak buduće gondole.

Tom prilikom ministar Ljajić je rekao da aktivnosti koje ministarstvo sprovodi u cilju razvoja turizma u Srbiji daju sve bolje rezultate i akcija sa vaučerima je ove godine krenula odlično. Pravi potez je bio što se zimski raspust izvodi iz dva dela i nada se da će akcija subvencionisanja turističkih agencija za dovođenje stranih turista dati još bolje rezultate.
Ministar Ljajić je rekao da bi razvoj Brzeća i okoline Kopaonika bio uspešniji kada bi se izgradila gondola i da Vlada Srbije nije odustala od ove ideje. Trenutno se traži najbolje rešenje što se finansijskog dela tiče jer je projekat veoma skup, a možda bi najbolje bilo da se gondola gradi kroz javno privatno partnerstvo.

T.Miljkovic

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja