Građani čekaju izgradnju puta za koji su novac uplatili još 2006. godine

GradPut Opstina
Meštani sela Grad u opštini Brus, predvođeni predsednikom MZ Milentija Milisavom Mihajlovićem, pokušavaju da se izbore za svoja prava i iniciraju izgradnju puta Milentija – Grad za koji su uplatili novac još 2006. godine.

Kako nam je rekao predsednik MZ Miletija Milisav Mihajlović (koji kao odbornik predstavlja 4 sela u SO Brus: Milentija, Budilovina, Grad i Ribare) MilisavMihajlovic meštani sela Grad su još 2006. godine prkupili i uplatili 5.000 evra kako bi se započela izrada projekta za izgradnju i asfaltiranje puta Milentija-Grad. Tada su izašli geometri, izvršili merenje i to je sve što je urađeno na terenu.

Videvši da se danas u opštini Brus mnogi putevi grade i asfaltiraju a oni i dalje čekaju, dolazili su u poslednje vreme više puta do opštine Brus kako bi videli u čemu je problem, a nedavno su ih obavestili da taj projekat više nije validan i da će morati da se radi sve iz početka.

Kako kažu, do sada nisu uspeli da razgovaraju sa predsednikom opštine Brus već samo sa njegovim zamenikom i direktorom Direkcije ali neće odustati jer žele da znaju ko je pogrešio i šta i kako dalje.
Ovaj put su uspeli da zakažu sastanak sa predsednikom opštine Brus i direktorom Direkcije, koji će održati uskoro, a očekuju konkretan dogovor i pomoć jer ne žele ponovo da uplaćuju novac koji su zaradili teškim i poštenim radom.

N.Miljković

 


 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja