Čekamo odgovor: Gde je u Brusu dozvoljeno lepljenje plakata?

logo brusonlineKao što svi znaju raspisani su izbori, redovni lokalni i vanredni parlamentarni, i očekuje se uskoro da stranke počnu sa lepljenjem plakata i to najverovatnije na mestima koja za to nisu predviđena.

Želeli smo da saznamo da li u Brusu postoje mesta na kojima partije, i ne samo one, mogu da lepe plakate u kampanji pod zakonom regulisanim uslovima kako ne bi bile naružene fasade zgrada, ograde i izlozi.

Obratili smo se načelniku Opštinske uprave Brus koji nas je uputio na vd šefa Inspekcijskih službi opštine Brus kako bi dobili informaciju ali nažalost šef inspekcijskih službi je bio izričit da moramo pisanim putem da se obratimo kako bi dobili odgovor.

To smo učinili, danas smo uputili pisani zahtev vd šefu Iinspekcijskih službi opštine Brus i i očekujemo pisani odgovor na pitanje “Da li su definisana mesta u opštini Brus na kojima partije, i ne samo one, mogu lepiti plakate u kampanji povodom Izbora zakazanih za 24. april 2016. godine i koje su kazne za nepridržavanje odluke?”. 

Nadamo se da će odgovor stići brzo, na početku izborne kampanje. 

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja