U Brusu započeti radovi u ul. Josifa Pančića, uskoro obeležavanje parking mesta

Milos Az160316
JP “Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus” započelo je dosta poslova krajem 2015. i početkom  2016. godine koji su u toku a već se planiraju novi. Uskoro počinje obeležavanje parking mesta u Brusu, rekonstrukcija i izgradnja više ulica kao i drugi radovi.

Kako nam je  rekao Miloš Azdejković, vd direktor JP “Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus”, juče su započeli i radovi na rekonstrukciji i izgradnji ul. Josif Pančić, kod vrtića a uskoro će početi horizontalno i vertikalno obeležavanje parking mesta u Brusu i to na više lokacija – kod Autobuske stanice, ul. Kralja Petra I, kod gradskog stadiona kao i na drugim lokacijama, gde će ujedno biti obeležena parking mesta za invalide.

Veoma brzo će biti rešen problem raskrsnice kod marketa “Blic” a u planu je rekonstrukcija i izgradnja ulica u Brusu kao i u okolnim naseljima.
Takođe, u zoni svih škola na teritoriji opštine Brus biće pojačana bezbednost saobraćaja a kod škola kod kojih je pojačan saobraćaj, naročito škola koje su na regionalnim putevima biće postavljeni merači brzina sa displejom.

N.Miljković
 

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja