U Brusu započeti radovi u ul. Josifa Pančića, uskoro obeležavanje parking mesta

Milos Az160316
JP “Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus” započelo je dosta poslova krajem 2015. i početkom  2016. godine koji su u toku a već se planiraju novi. Uskoro počinje obeležavanje parking mesta u Brusu, rekonstrukcija i izgradnja više ulica kao i drugi radovi.

Kako nam je  rekao Miloš Azdejković, vd direktor JP “Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus”, juče su započeli i radovi na rekonstrukciji i izgradnji ul. Josif Pančić, kod vrtića a uskoro će početi horizontalno i vertikalno obeležavanje parking mesta u Brusu i to na više lokacija – kod Autobuske stanice, ul. Kralja Petra I, kod gradskog stadiona kao i na drugim lokacijama, gde će ujedno biti obeležena parking mesta za invalide.

Veoma brzo će biti rešen problem raskrsnice kod marketa “Blic” a u planu je rekonstrukcija i izgradnja ulica u Brusu kao i u okolnim naseljima.
Takođe, u zoni svih škola na teritoriji opštine Brus biće pojačana bezbednost saobraćaja a kod škola kod kojih je pojačan saobraćaj, naročito škola koje su na regionalnim putevima biće postavljeni merači brzina sa displejom.

N.Miljković
 

 

Baneri

Covid19 baner

 

KondorAS akcija

 

kopaonik

 

UZPescanikSOS

 

Dunav bane 400x80 lat

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanik NeplaceniVazniPoslovi

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dental Ju Krusevac

reklama vertikalna

reklama manja