“Da li će u nastavku zimske sezone i dalje biti besplatnog skijanja za đake iz opštine Brus u ski centru Kopaonik?”

Kopaonik08012016
Đaci i studenti u opštini Brus zahvaljujući JP Skijališta Srbije dobili su mogućnost da radnim danima skijaju besplatno u ski centru Kopaonik. Akcija je za pohvalu jer na taj način se omasovljava učešće mladih u zimskim sportovima. Đaci i studenti sa teritorije opštine Brus koristili su mogućnost besplatnog skijanja tokom januara i februara 2016. godine da bi krajem februara meseca akcija prestala.
 još niko nije dao zvaničan odgovor Đacima i studentima zašto više nema besplatnog skijanja i zbog čega.

Niko ne daje zvaničan odgovor đacima i ali početkom marta 2016. godineDobili smo danas mejl sa pitanjem: “Da li će u nastavku zimske sezone i dalje biti besplatnog skijanja za đake iz opštine Brus u ski centru Kopaonik?”

JP Skijališta Srbije su u želji da se što više mladih bave zimskim sportovima obezbedila besplatno skijanje radnim danima za đake i studente sa teritorije opštine Brus, a zahvaljujući ovoj akciji pojedini učenici su po prvi put posetili ski centar Kopaonik i skijali se.
PSDkupSrebrnca01
Pokušaćemo da u što kraćem roku saznamo odgovor na pitanje “Da li će u nastavku zimske sezone i dalje biti besplatnog skijanja za đake iz opštine Brus u ski centru Kopaonik?” ali se nadamo da će i nadležni funkcioneri u Opštini Brus dati odgovor – da li će u nastavku zimske sezone biti ili neće biti besplatnog skijanja  za đake iz opštine Brus na Kopaoniku?

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja