Održana Skupština FK Kopaonik – Opstanak kluba zavisi od odluke Opštinskog veća i predsednika opštine Brus

FKKOP skupstina160216

Juče je održana Skupština FK Kopaonik kako bi se našla rešenja za opstanak kluba i nastavak takmičenja. Dnevni red je sadržao tri tačke: ostavka predsednika kluba, izbor novog predsednika i ostala pitanja. 

FKKOP skupstina160216 2
Na početku sednice mnogi su pitali zašto nisu došli svi članovi Skupštine i Upravnog odbora, kao i zašto nije prisutan predsednik opštine Brus i ostali koji su bitni u odlučivanju pri dodeli finansijskih sredstava klubovima.

FKKOP skupstina160216 1

Na Skupštini se čulo da je trenutna kriza u kojoj se nalazi klub najverovatnije veštački stvorena, jer je klub posle velikih problema na početku jesenje sezone, kada je ispao iz Srpske lige u niži rang, ipak uspeo da se oporavi i da na kraju ove sezone osvoji 2. mesto, odmah iza Jedinstva iz Paraćina.  Skupština zato nije nije usvojila ostavku predsednika kluba Miloslava Biserčića, a doneta je i odluka, odnosno preporuka, da UO zadrži kao trenera Vojčeta Markovića Žuću.

Posle izlaganja predsednika kluba i izveštaja sekretara sve prisutne na Skupštini je interesovalo kako prevazići sadašnje probleme kako bi klub nastavio takmičenje i uspešno obeležio 85 godina postojanja i nakon više diskusija doneta je odluka. 

Odlučeno je da se predsednik kluba, u naredna 2 dana, obrati Opštinskom veću i predsedniku opštine Brus sa predlogom “da FK Kopaonik i sve kategorije omladinske škole proglase od opšteg interesa za razvoj sporta opštine Brus kako bi klub mogao da dobije neophodna finansijska sredstva za opstanak i nastavak takmičenja”.

Naredna Skupština FK Kopaonika biće održana odmah po odgovoru Opštinskog veća i predsednika opštine Brus.

N. Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja