Da li će Opština Brus spasiti FK Kopaonik i sačuvati deo istorije Brusa?

 FKKop grbAgonija fudbalskog kluba Kopaonik iz Brusa se nastavlja. Početkom meseca jula dosadašnji predsednik FK Kopaonik Miloslav Biserčić dao je neopozivu ostavku i odmah je zakazana izborna skupština kako bi se izabralo novo rukovodstvo.

Na sednici Skupštine kluba koja je održana 05. jula izabrana je petočlana komisija koju čine novoizabrani vd predsednik Milenko Vesić i još četiri člana Dragoljub Marković, Dragan Simić, Vojče Marković i Rade Nikolić čiji je jedini zadatak da razgovaraju sa predsednikom opštine Brus Milutinom Jeličićem kako bi pronašli rešenje opstanka kluba koji broji 85 godina od postojanja i sačuvali deo istorije Brusa koju su stvarali i igrači i uprava FK Kopaonika.

Causs020616 Miloslav Biserčić sada već bivši predsednik FK Kopaonika dao je ostavku najviše iz razloga što klub nije imao podršku lokalne vlasti koja u prethodnom periodu nije pokazala nikakvu želju za ozbiljnijom saradnjom za rad i spas kluba i najverovatnije ne bi došlo do ovakve situacije u kojoj se klub trenutno nalazi. Nije želeo da nam da nikakvu izjavu već nam je dao tekst molbe i ostavke i rekao da tu sve piše i dodao “Nadam se da će sadašnja opštinska vlast u Brusu, u odnosu na predhodnu, imati više razumevanja i podržati opstanak FK Kopaonik i tako sačuvati deo istorije Brusa.”

Tekst molbe koja je upućena u februaru mesecu 2016. godine Opštinskom veću i predsedniku opštine Brus i tekst ostavke od 03. jula 2016. godine prenosimo vam u celosti:

Kop MB1 Kop MB2 

Pročitajte i prethodne tekstove:

Burno u Brusu: Predsednik FK Kopaonik dao ostavku – Skupština kluba u utorak

Održana Skupština FK Kopaonik – Opstanak kluba zavisi od odluke Opštinskog veća i predsednika opštine Brus

FK Kopaonik proslavio slavu i obeležio 85 godina postojanja

foto:arhiva

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja