Uručen otkaz nedavno smenjenom direktoru TO Brus Zlatku Milenkoviću

ZlatkoTOBrus 141215

Nedavno smenjenom direktoru Turističke organizacije opštine Brus Zlatku Milenkoviću juče je uručen otkaz o prestanku radnog odnosa i to retroaktivno od 15. juna 2016. godine.

Na nedavno održanoj sednici SO Brus odbornici su većinom glasova smenili dotadašnjeg direktora Turističke organizacije Brus Zlatka Milenkovića ne podržavši njegov ponovni izbor iako je UO TO Brus dao predlog posle završenog konkursa.

Na predlog predsednika opštine Brus Milutina Jeličića za vd direktora TO Brus izabran je Dragoljub Marković, diplomirani turizmolog po rečima predsednika opštine. 

Novoizabrani vd direktor je petnaest dana posle prijema dužnosti, 30. juna 2016. godine bivšem direktoru Zlatku Milenkoviću uručio otkaz o prestanku radnog odnosa retroaktivno od 15. juna 2016. godine iako je Milenković bio na bolovanju.
U prethodne četiri godine Zlatko Milenković je veoma uspešno vodio TO Brus  a u poslednjih godinu dana učestvovao je u obezbeđivanju finansija kroz konkurs Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za rekonstrukciju bazena, 10 miliona dinara za prvu fazu a nedavno još 9 miliona dinara za drugu fazu rekonstrukcije gradskog bazena u Brusu.
Za sada ne znamo šta je pravi razlog otkaza ali već posle vikenda pokušaćemo da dobijemo izjavu od Zlatka Milenkovića i Dragoljuba Markovića, vd direktora TO Brus.

N.Miljković foto:arhiva

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja