Brus u ritmu Evrope: Glasajte za Melani i Milu

Melani Mila bilbord

Finalno veče manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” održava se u nedelju 19. juna 2016. godine  uz direktan prenos od 17:00 časova na drugom programu RTS-a.
Na finalnoj večeri opštinu Brus i Belgiju predstavljaće Melani Viler i Mila Ivanov koje vas pozivaju da pošaljete SMS poruku PESMA 16 na broj 4441. 

Manifestacija “Srbija u ritmu Evrope” je prilika za promociju opštine Brus, jer će biti prikazana i TV razglednica grada, a pobednika takmičenja odlučiće glasanje opština, ambasada i gledalaca putem SMS poruka. Svaka opština svojoj ekipi daje jedan bod, kako bi se zadržala objektivnost prilikom glasanja. Tročlani žiri Brusa glasaće za ostale gradove po Evrovizijskom modelu, dodeljujući glasove od dva do 20. U slučaju pobede na ovogodišnjem takmičenju u Ćupriji, nadmetanje u pesmi i igri „Srbija u ritmu Evrope“ 2017. godine bilo bi održano u Brusu.

Manifestacija je osmišljena u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu opština i regiona, a nagrada za pobednika, odnosno opštinu iz koje je pobednik, je i uplata u opštinski budžet polovine prikupljenih sredstava od SMS glasanja. 

Na finalnoj večeri manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” opštinu Brus i Belgiju predstavljaće Melani Viler i Mila Ivanov koje vas pozivaju da pošaljete SMS poruku PESMA 16 na broj 4441.

BrusONLINE foto:inmedija.net

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja