Apel za pomoć studentkinji Katarini Ilić iz Kruševca

Katarina062016 1Katarina Ilić 21-godišnja studentkinja iz Kruševca obolela je od retkog karcinoma jetre i za njeno lečenje je potrebno 55 hiljada evra koje njena porodica ne može sama da obezbedi. BrusONLINE se priključuje akciji za pomoć Katarini i apeluje na sve koji mogu da pomognu bilo koliko da se priključe akciji.

Objavljujemo pismo koje je Katarina Ilić, 21-godišnja studentkinja iz Kruševca objavila na svom FB profili:

“Zdravo svima.

Imam 21 godinu, student sam iz Kruševca. Niste ni svesni koliko treba da se radujete što ste zdravi. Preko noći se život pretvori u pakao. Od obične, normalne i zdrave osobe, postala sam osoba okružena lekovima, bolnicama, lažnim nadama, osoba koja se bori za ono najvrednije – život. Sve se promenilo. Ja ne želim da me žalite.

Ja vas molim da odvojite par minuta i pročitate ovo i da mi pomognete da pobedim u ovoj borbi. Ja ne želim da ostavim ljude koje volim, ja želim da živim. Ja moram da pobedim u ovoj borbi. Zagrlite one koje volite kad možete, recite im da ih volite, u trenu se život sruši. Slavite što ste zdravi jer ste najbogatiji.

Živim u Čitluku kod Kruševca i student sam hemijsko-tehnološkog fakulteta. Pre godinu dana obolela sam od vrlo retkog kancera jetre.

Lekari iz Kruševca, Niša, Beograda nisu mogli da mi pomognu. Jedinu nadu za moje izlečenje dobila sam u privatnoj medicinskoj klinici “ACIBADEM” u Turskoj.

Ali, vreme je moj najveći neprijatelj. Bolovi su mi svakog dana sve jači, mučnine, vrtoglavice… Dane provodim zatvorena u kući ili bolnici, u postelji u kojoj više ne nalazim spokoj. Želim da je napustim… Bojim se da ne zakasnim. Nisam spremna da ostavim ljude koje volim.

Ja želim i hoću da živim… Ja moram da pobedim. Zato molim sve ljude dobre volje da mi svojim malim doprinosom, a velikom ljubavlju pomognu da to i ostvarim.

“Nase malo može biti mnogo za one koje nemaju ni malo“ rekao je Duško Radović i zaista je tako.
Unapred hvala svima!
Katarina.”

Vašu finansijsku pomoć Katarini možete uplatiti na namenski dinarski tekući račun njenog oca Dobrice Ilića  355-3200506578-77 (Vojvođanska banka) a iz inostranstva na devizni račun:

Katarina deviz rc
 BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja