Bruski osnovci uspešni na Državnom takmičenju Književna olimpijada i iz biologije

OSKnjizevna070616

Učenici osnovnih škola na teritoriji opštine Brus ove školske godine su na takmičenjima iz raznih predmeta bili fenomenalni i postizali su izuzetne rezultate. Posle uspeha na takmičenjima iz matematike, fizike i ostalih predmeta učenici OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Brusa ostvarili su odlične rezultate i na Državnom takmičenju Književna olimpijada i iz biologije. 

OSknjz070616 2

Na takmičenju književna olipijada koja je održana u Beogradu učenice sedmog razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” Iva Dačković, Katarina Milisavljević, Nikoleta Antić i Mateja Mihajlović učenik iz Milentije postigli su izuzetne rezultate ostvarivši plasman od III do V mesta, dok je Anđela Zdravić učenica 8. razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” na takmičenju Književna olimpijada koje je održano u Sremskim Karlovcima osvojila izvanredno četvrto mesto.
Uspesi učenika na Književnoj olimpijadi su rezultat rada i priprema nihovih profesorica srpskog jezika Sanja Stojanović i Marija Mitrović.

OSbiolog070616Nikola Savić i Milijana Todorović, direktor OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” Brus

 Na Državnom takmičenju iz biologije, na kom je učestvovalo oko 280 učenika iz cele Srbije, Nikola Savić, učenik sedmog razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Brusu, osvojio je 86 bodova od mogućih 100 i dobio pohvalu. Ovom uspehu je doprinela i nastavnica biologije Nevena Šelmić koja je pripremala Nikolu za takmičenje.

N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja