Ambasador Belgije u Srbiji Leo D’aes posetio Brus

Ambasador060616 6

Njegova ekselencija ambasador Belgije u Srbiji Leo D’aes posetio je u ponedeljak 06. juna 2016. godine opštinu Brus, sa saradnicima i organizatorima manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“. Razlog posete je prvenstveno bio učešće učenika iz Brusa na pomenutoj manifestaciji ali i upoznavanje sa privrednim, kulturnim i turističkim potencijalima opštine Brus.

Opštinu Brus na ovom takmičenju predstavljaće učenice OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” Melani Viler i Mila Ivanov. 

Ambasador060616 1

Po dolasku Nj.E. ambasadora Kraljevine Belgije Leo D’aes organizovan je prijem kod predsednika opštine Brus Milutina Jeličića na kom je  predstavljena opština Brus a potom je prikazan i kratki film o Brusu i njegovim privrednim, kulturnim, sportskim i turističkim potencijalima.

Ambasador060616 4
Potom je upriličen susret NJ.E. ambasadora Belgije u Srbiji gospodina Leo D’aes sa učenicama opštine Brus, Melani Viler i Milom Ivanov, koje će učestvovati u televizijskom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ na RTS-u, koje će pesmom predstaviti Belgiju.

Ambasador060616 3

U pratnji ambasadora Belgije bili su David Makević – izvršni direktor muzičkog takmičenja “Srbija u ritmu Evrope”  i predsednik Upravnog Odbora “Evropskog poslovnog kluba” koji okuplja preko 200 kompanija u jugoistočnoj Evropi pod nazivom “Euro business club Belgrade”, zatim Ljiljana Jovanović –  članica Upravnog Odbora “Srbija u ritmu Evrope”, finansijski konsultant muzičkog takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” i članica Upravnog Odbora “Euro business club Belgrade” i Branko Bekić – šef protokola cele organizacije muzičkog takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” i odnosa sa ambasadama Evrope i Evropske Unije.

Pre odlaska iz Brusa, Nj.E. ambasador Belgije u Srbiji Leo D’aes je sa saradnicima u pratnji predsednika opštine Brus Milutina Jeličića, i njegovih saradnika, posetio privatno preduzće “Panikop” u Velikoj Grabovnici.

Fotografije pogledajte OVDE (klik)

N.Miljković

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja