Ambasador Belgije u Srbiji posetiće u ponedeljak opštinu Brus

Njegova ekselencija ambasador Belgije u Srbiji Leo D’aes posetiće u ponedeljak 06. juna 2016. godine Opštinu Brus, sa saradnicima i organizatorima manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“.

Brus020416 01

Razlog posete je prvenstveno učešće učenika iz Brusa na pomenutoj manifestaciji ali i upoznavanje sa privrednim, kulturnim i turističkim potencijalima opštine Brus.
Opštinu Brus na ovom takmičenju predstavljaće učenice OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” Melani Viler i Mila Ivanov.

 Kako smo uspeli da saznamo dolazak Nj.E. ambasadora Kraljevine Belgije Leo D’aes planiran je 06. juna 2016. oko 11:00 časova a potom će biti  organizovan prijem kod predsednika opštine Brus na kom će biti predstavljena opština Brus a potom će biti prikazan i kratki film o Brusu i njegovim privrednim, kulturnim, sportskim i turističkim potencijalima.
Po odgledanom filmu planirano je obraćanje predsednika opštine Brus, Nj.E. ambasadora Belgije u Srbiji gospodina Leo D’aes i predstavnika manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“.

Oko 12:15 planiran je susret NJ.E. ambasadora Belgije u Srbiji gospodina Leo D’aes sa učenicama opštine Brus, Melani Viler i Milom Ivanov, koja će učestvovati u televizijskom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ na RTS-u, koje će pesmom predstaviti Belgiju.

Melani Mila bilbord

BrusONLINE

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja