AMSK Kopaonik spreman za nedeljnu trku na Jeljenu

Rolandring BAntic0416 01
Ovogodišnji šampionat Srbije u motokrosu nastavlja se trkom na stazi Jeljen, kod Čačka, koja će se voziti 15. maja 2016. godine. AMSK Kopaonik iz Brusa, predvođen Brankom Antićem, na Jeljen ide sa šampionskim ambicijama. U klasi MX1 voziće i Branko Filipović dok će mlađani Andrej Suša voziti u klasi MX85.

Rolandring0416

Povodom predstojeće trke na Jeljenu razgovarali smo sa Miroslavom Antićem, menadžerom AMSK Kopaonik, koji nam je rekao:
“Što se trke na Jeljenu tiče očekujem da ove godine bude pravi spektakl jer organizator trke AMSK Termorad Čačak obeležava 70 godina postojanja što je jubilej za poštovanje i koristim priliku da im čestitam sa željom da budu još uspešniji.

Kako smo obavešteni staza će biti super pripremljena, u šta ne sumnjamo, i biće dosta vozača. Biće jaka konkurencija jer su se najavili vozači iz Srbije i okolnih zemalja a očekuju se i vozači iz Evrope.
Što se vremenskih prilika tiče ovo kišovito vreme možda baš i ne ide na ruku organizatoru ali se nadam da neće uticati na kvalitet takmičenja i da će publika doći u velikom broju. Za vikend je prognozirano kišovito vreme ali se iskreno nadam da će u nedelju biti lepo i sunčano.

Rolandring BFilipovic0416 Rolandring BAntic0416
U period između dve trke konstantno smo se pripremali i trenirali jer smo svesni da je konkurencija iz godine u godinu sve jača. Koristili smo svaki slobodan dan za fizičke pripreme ili trening.

RolandRing Brankopodijum 0416

Krajem aprila meseca učestvovali smo na trci na Rolandringu u Mađarskoj, koja nije bodovana za šampionat Srbije. U veoma jakoj konkurenciji Branko Antić je osvojio prvo mesto, Ričard Sagmajster peto a Filipović je bio šesti.”

Kakva su Vaša očekivanja u nedeljnoj trci na Jeljenu?

Na Jeljenu očekujemo još bolji plasma nego u Horgošu, kada je Branko Antić bio prvi a Filipović četvrti u MX1 , jer će voziti i Andrej Suša u klasi 85. Idemo potpuno smpremni sa ciljem da pobedimo, ne podcenjujući konkurenciju.”

N.Miljković foto:www.mxfoto.hu

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja