Predsednik opštine Brus održao selektivnu konferenciju za štampu – nisu pozvani svi lokalni mediji

Konferencija Brus 270416

28.04.2016. – Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić održao je 27. aprila 2016. godine konferenciju za štampu, kako je objavljeno na zvaničnom sajtu opštine Brus,  “povodom izborne pobede, na kojoj je analizirajući rezultate izbora i ubedljivu pobedu svoje političke opcije naglasio aktivnosti lokalne samouprave u minulom periodu, najavljujući nove projekte na uređenju grada i unapređenju kvaliteta života žitelja cele bruske opštine”
Nažalost predsednik opštine Brus Milutin Jeličić i njegovi saradnici propustili su da na konferenciju za štampu pozovu lokalne medije i novinare koji su mogli da pozdrave lokalnu vlast i predstavnike pobedničke liste na izborima u opštini Brus, kao i da im postave pitanja od interesa za opštinu Brus.

Konferencija Brus270416 01 Konferencija Brus270416 02

Na konferenciji za štampu bili su prisutni dopisnik Blica i Rasina press iz Aleksandrovca, dopisnik Novosti iz Kruševca, Brus Info i najbliži predsednikovi saradnici.
Ovakvim stavom prema lokalnim medijima i novinarima predsednik opštine Brus je možda nagovestio da nije predsednik svih građana u opštini i da najverovatnije ne voli one koji imaju drugačije mišljenje ili izveštavaju drugačije od opštinskih medija i pojedinih medija bliskih opštini Brus.
Iako na konferenciju za štampu nisu bili pozvani svi lokalni mediji i novinari iz Brusa oni će najverovatnije iskoristiti pravo da elektronskim putem upute pitanja predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću i njegovim saradnicima u nadi, da će imati dovoljno slobodnog vremena i odgovornosti pred građanima, da im odgovore.
Pitanja kao i odgovori, ako ih bude bilo, biće prezentovani široj javnosti putem medija.
N.Miljković  foto:youtube.com

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja