Predstavnici Sportskog saveza Srbije posetili opštinu Brus

SSS 171016

Predastavnici Sportskog saveza Srbije danas su posetili opštinu Brus i održali sastanak sa predsednikom opštine, njegovim saradnicima i predstavnicima Sportskog saveza opštine Brus.

SSSmediji 171016Nažalost, obezbeđenje opštine Brus nije dozvolilo prisustvo sastanku predstavnicima sportskih klubova i medijima, koji su ostali da čekaju ispred vrata kabineta predsednika opštine Brus, uz objašnjenje “tako je naređeno”.

Posle održanog sastanka predstavnici Sportskog saveza Srbije g-din Miodrag Šebek, stručni saradnik, i Milan Šobot, savetnik Sportskog saveza Srbije, su nam ukratko rekli rekli da je razlog posete bio ukazivanje na greške pri finansiranju sportskih klubova od strane opštine Brus i ispravljanje istih, kao i rešavanje problema oko korišćenja sportskih objekata koji su u vlasništvu opštine Brus.

SSSklubovi 171016
Ppojedini predstavnici klubova su bili uporni, sačekali su kraj sastanka koji je trajao oko 2,5 sata, i g-dinu Šebeku izneli probleme koje imaju njihovi sportski klubovi a on ih je uputio kako i na koji način da reaguju ubuduće i kome da se obrate u Sportskom savezu Srbije kako bi se prevazišli nastali problemi. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja