Aktivnosti JP Direkcija Brus tokom oktobra 2016

Azdejkovic Milos1

U razgovoru sa Milošom Azdejkovićem, vd direktorom JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, saznali smo da su toku radovi na revitalizaciji atarskih puteva u opštini Brus, postavljanje LED displeja i izgradnja trotoara kod oosnovnoh škola, u planu je popravka dela puta Osredci- Kriva Reka…

„Čim vremenski uslovi dozvole biće izvedeni radovi na popunjavanju udarnih rupa na delu puta Osredci – Kriva Reka. Radove će izvesti Kruševac put sa posebnim kamionom – PEČER.

Što se tiče revitalizacije atarskih puteva koji se rade u saradnji sa Ministarstvom poljoprivede i sopstveim sredstvima trenutno se izvode radovi u Botunji i poljanama u dužini od oko 5km, zatim nasipanje puta u Velikoj Grabovnici prema Osredcima u dužini od oko 4,5km. Put Graševci-Donji Levići- Šošići u dužini od 6km i Batote- Donji Lipovac u dužini od 5km.
U saradnji sa JP „Putevi Srbije“ postavljamo stubove za LED displej i portale u zonama škole. U toku su radovi na postavljanju kablova za LED displej kod OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ a uskoro počinje realizacija projekta za još 4 škole i izrada trotoara u dužini od 500m kod pojedinih škola.
Takođe urađeni su pripremni radovi za asfaltiranje ulice M. Mitrovića a uskoro če biti javni uvid u plan za Gočmance i PDR Agro biznis centra u Brusu.
Dobijena je i lokacijska dozvola za kolektor od Brusa do Lepenca i počinju aktivnosti na prikupljanju tehničke dokumentacije za dobijanje urbanističkih uslova Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Lepenac.“

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja