Počinje buđenje ženskog sporta u Brusu – ŽOK Kopaonik počinje ligaška takmičenja

ZOKKop ekipa

Brusjani već par godina žale za gašenjem ŽRK “Kopaonik” i želja im je da imaju ženski sportski klub koji bi se takmičio u ligaškim takmičenjima. Ta želja će im se ispuniti sutra kada ženski odbojkaški klub “Kopaonik” počinje prvenstvena takmičenja.

ZOKKop trening

Danas smo posetili trening ŽOK Kopaonik i razgovarali sa trenerom Draganom Pejić:
ZOKKop trener“Klub je osnovan 05. novembra 2014. godine.  Od osnivanja kluba pa do juna 2016. klub smo trenirale zajedno Julija Živković i ja, a od avgusta sam trener sama svim selekcijama. Treninzi se održavaju 3 puta nedeljno u sportskoj hali „Goran Raičević“ i do sada smo odigrali 5 prijateljskih utakmica. Klub danas ima 30 članica uzrasta od 10 do 18 godina koje već dve godine treniraju i pripremaju se za početak ligaških takmičenja. Devojke su se odlično uklopile, od najmlađih do najstarijih.

Od sutra u 16 časova, kada počinje prva prvenstvena utakmica protiv OK Župa, krećemo u jednu novu priču. Nadam se da ćemo relativno brzo uspeti da napravimo igrački kvalitetan klub jer imamo puno talentovanih igračica kojima je potrbno igračko brušenje. Svesni smo da se velike stvari ne dešavaju preko noći i zato očekujem pomoć svih.” 

ZOKKop tim1 ZOKKop tim2

ŽOK Kopaonik prvu prvenstvenu utakmicu igra sutra, u subotu 15. oktobra 2016., u 16:00 časova i nadamo se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

TKMiljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja