Obeležen Dan starijih osoba 2016 u Brusu

Penzioneri2016 10

Povodom 01. oktobra međunarodnog Dana starijih osoba Udruženje penzionera opštine Brus je obeležilo ovaj dan i uručilo nagrade svojim članovima.

 

Penzioneri2016 101

Kao i svake godine Udruženje penzionera opštine Brus je i ovaj put uručilo simbolične novčane nagrade svojim članovima za 50 godina braka, 80 i 90 godina života, a ovu priliku su iskoristili i za druženje.

Penzioneri koji primaju nagradu za 50 godina braka, 80  90 godina života:
Za 50 godina braka:
Miljković Vukadin i Miroslava, Jeličić Dobrica i Ljiljana, Džodić Aleksije i Vukica, Pljakić Mileta i Ljubijaka, Tačić Dobrivoje i Danica, Savić Sava i Miladija iz Brusa, Stojanović Vučeta i Ivka, Petrović Dragoljub i Radomirka iz Žiljaka, Nikolić Milomir i Kata iz Drenova, Panić Milivoje i Zagorka iz Novog Bečeja i Stojanović Radoš i Milimirka iz Kočina.
Za 80 godina života:
Milunović Zlata, Pavlović Sava, Kojić Jelica, Marjanović Miroslava, Petrović Milunka, Ilić Rodoljub, Jeličić Zagorka, Radulović Jelena, Džodić Aleksije, Antonijević Milica, Marković Miljojko iz Brusa, Stevović Miljojka iz M. Grabovnice, Obradović Dragiša i Pavlović Živko iz Žiljaka, Miljković Jelena i Simonović Miljojko iz Drenove.
Za 90 godina života:
Miodrag Miljković iz Žiljaka, Dačković Stanisav, Vesić Ruža, Jakovljević Risantije, Vignjević Jovanka iz Brusa.

Fotografije pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja