Evo odgovora zašto su igrači FUD-a nosili žute trake

FUD 250916

Pred predhodnu utakmicu, koju su kao domaćini igrali u Kruševcu, igrači i uprava FK FUD iz Brusa fotografisali se sa žutim trakama oko ruke. Mnogima koji su videli fotografiju nije bilo jasno o čemu se radi. Odgovor smo potražili direktno u Upravi kluba FK FUD.

Razgovarali smo sa Goranom Bekrićem, predsednikom FK FUD, koji nam je na pitanje šta predstavljaju žute trake odgovorio:
GBekric0916 1“Pred predhodnu utakmicu koju smo igrali kao domaćini u Kruševcu fotografisali smo se sa žutim trakama na rukama kako bi skrenuli pažnju javnosti da se osećamo obeleženiim jer nam je lokalna vlast u Brusu uskratila pravo da igramo na gradskom stadionu.
Nama su osim utakmica onemogućeni i treninzi pa imamo problem da se igrači češće povređuju na utakmicama jer su nedovoljno pripremljeni – nemaju dovoljno treninga. 

Cilj FK „FUD“-a nije da samo igra već i da tokom cele nedelje okuplja mlade na treninzima kako bi se bavili sprotom. Na taj način pružićemo građanstvu zadovoljstva da nas gleda na treninzima kao i na utakmicama. Ali.. desilo se što se desilo i nama je zabranjeno da igramo u Brusu.
Mi smo jedini klub koji je domaćin na gostujućem terenu. Doskora smo domaćini bili na terenu u Dašnici a od prošlog kola domaćini smo na stadionu u Kruševcu, kod bazena. To nam samo povećava troškove ali i stvara nelagodnost igračima koji su sprečeni da pruže svoj maksimum.
Na utakmicu u Kruševcu u kojoj smo ugostili FK Čitluk, i nažalost izgubili, došlo je i desetak navijača iz Brusa da navija za FUD.
Uprava kluba i igrači, kao i građani sa kojima smo u kontaktu, nadaju se da će sve ovo da se sredi, da neće doći do sudskih sporova, i da će FK “FUD” uskoro ponovo zaigrati na stadionu koji je velikim delom izgradila i nekadašnja matična firma PPT “FUD” Brus.” 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja