U toku javni uvid nacrta izmena i dopuna PGR Opštine Brus

Brus020416 01

JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, kao nosilac izrade plana, organizuje javni uvid povodom izrade izmena i dopuna Plana generalne regulacije Brusa u delu saobraćajnica, javnih i ostalih površina namenjenim trgovima i zelenilu u opštini Brus.

Rani javni uvid ovog plana održaće se od 09. septembra do 09. oktobra 2016. godine u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

Javna prezentacija materijala plana održaće se 28. septembra 2016. godine u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave Brus, u maloj sali za sastanke.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. JP Direkciji za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, Kralja Petra I 120 Brus, u toku trajanja ranog javnog uvida zaključno sa 09. oktobrom 2016. godine.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 18. oktobra 2016. godine sa početkom u 12:00 časova, a primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na planska rešenja.
BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja