Održana prva ovogodišnja akcija Planinarske sekcije OŠ “Branko Radičević” iz Razbojne

 Izlet BRadicevic170916 1

Godišnjim planom rada Planinarske sekcije OŠ “Branko Radičević“ iz Razbojne predviđeno je da se prva akcija ove školske godine organizuje do lokaliteta Laz u selu Ravni.

Izlet BRadicevic170916 2

U subotu 17.09.2016. godine, grupa od 39 učenika predvođena svojim nastavnicima zaduženim za Planinarsku sekciju, krenula je do gore pomenutog mesta.

Izlet BRadicevic170916 4
Ukupna dužina puta koji su tog dana učenici prepešačili je 13,2 kilometara, a na samom odredištu učenici su se nadmetali u igrama spretnosti, društvenim igrama i malom fudbalu.

Saznali su učenici u kakvoj su vezi rimski broj M i uplašena krtica kao i šta je to što uvek dolazi a nikako da dođe (sutra), a za tačne odgovore na ovo i mnoga druga zagonetna pitanja adekvatno su nagrađeni, dok je ova akcija iskorišćena i da se okolina lovačke kuće očisti od smeća koje su za sobom ostavili nesavesni posetioci.

Izlet BRadicevic170916 5 Izlet BRadicevic170916 6 
Posebno valja istaći pravi mali podvig osam učenica iz sela Žunje koje su pešice došle u Ravni i vratile se svojim kućama, pritom ukupno prepešačivši gotovo 25 kilometara. Uz lepo vreme i odlično raspoloženje, ova akcija, kao i sve do sada, završena je bez i najmanjeg problema, o čemu svedoče priložene fotografije.
U narednim mesecima članove sekcije put će odvesti na Metođe, vrelo Rasine i Goč.
A. K. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja