Anja Stefanović se priprema za finalni izbor MISS Srbije 2016

AnjaS 092016Brusjanka Anja Stefanović trenutno je u Grčkoj na završnim pripremama za učešće u finalnom takmičenju za MISS Srbije 2016 koje će se održati oktobra meseca u Beogradu.

“Trenutno sam u Grčkoj sa ostalim finalistkinjama gde se pripremamo za finalno veče izbora za Miss Srbije. Osećam se fenomenalno i svakodnevno vežbam kako bi se što bolje pripremila.

 

Od ranih jutarnjih sati imamo obaveze. Ujutru odlazim i na Tai Chi a potom na fitnes. Nakon doručka nastavljamo sa obavezama (slikanjem, obukom hoda, snimanjem, radionicom…) Sa nama rade vrhunski fotografi, instruktori fitnesa, tenisa, tajčia, stilisti, modni kreatori, frizeri… U slobodno vreme prošetamo i odemo na plažu sa našom koordinantorkom Đurđinom.
Zahvalna sam Miss Yu kompaniji na ovom predivnom iskustvu kao na i omogućenoj stipendiji na R&B koledžu. Takođe se zahvaljujem i svojim roditeljima i prijateljima koji su uz mene i podržavaju me. Pozdravljam svoj Brus, sve one koji me podržavaju i koji će svi zajedno biti uz mene finalne večeri.”

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja