Nastavlja se takmičenje za MISS Balkana u MujEn Lux na Kopaoniku

U apart-hotelu MujEn Lux na Kopaoniku nastavlja se takmičenje MISS BALKAN za 2016. godinu.

MujEn hotel0916

U prvom delu takmičenja predstavile su se takmičarke iz Bosne i Hercegovine i tom prilikom Bosna je dobila svoje tri predstavnice, koje imaju direktan plasman u polufinalno takmičenje MISS BALKAN. Nastavak takmičenja rezervisan je za devojke iz Crne Gore, Srbije i Makedonije.

MujEn JiS0916 1Povodom takmičenja MISS Balkana razgovarali smo sa Jasminom Pavlović, PR menadžerom i Salkom Djukićem direktorom MujEn Lux Kopaonik koji je generalni sponzor, pokrovitelj i domaćin takmičenja.

U predstavljanju predivnih devojaka iz Crne Gore posetioci MjEn Lux hotela uživaće od 29. septembra do 03. oktobra, a nakon odabira predstavnica Crne Gore, takmičenje za devojke iz Srbije biće održano od 07. oktobra do 13. novembra.

Poslednji deo regionalnih takmičenja za MISS BALKAN 2016. rezervisan je za takmičarke iz Makedonije i planiran je za period od 17. do 21. novembra.

Finalni deo manifestacije (baraž, polufinale i finale) održaće se od 11. do 16. decembra kada će devojake defileom u tri nastupa: kežual, bikini i u večernjim haljinama pokušati da se izbore za titulu najlepše kao i za vredne nagrade velikog broja sponzora.

MujEn auto0916
Glavna nagrada za pobednicu je automobil koji će biti svečano uručen 16. decembra.

Tada će biti proglašene MISS BALKAN, njena prva, kao i druga pratilja, Miss Šarma MISS BALKAN i Miss interneta MISS BALKAN.

Tokom takmičenja za MISS BALKAN, generalni sponzor, pokrovitelj i domaćin takmičenja, apart-hotel MujEn Lux Kopaonik omogućiće luksuzan boravak devojkama kao i brojnim gostima i posetiocima.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja