Utakmica između FUD-a i Jastrebca odigrana na gradskom stadionu u Brusu i bez incidenata

FUD 250816 01

U proteklih nekoliko dana fudbalska dešavanja u Brusu, ali van sportskih terena, dovedena su do usijanja zbog najavljene zabrane klubovima Gnjila i FUD da igraju utakmice na gradskom stadionu. Ipak juče je odigrana utakmica na gradskom stadionu između FUD-a, kao domaćina, i ekipe Jastrebac iz V. Šiljegovca bez ijednog incidenta.

FUD 250816 02 FUD 250816 03

Iako su glavna kapija i ulazna za tribine bile zaključane utakmica je održana jer je jedna od pomoćnih kapija bila otključana. Zaključana ulazna kapija za tribine onemogućila je gledaoce da uđu ali ih nije sprečila da gledaju utakmicu sa druge strane stadiona – kroz ogradu.

FUD 250816 05 FUD 250816 06

Moramo napomenuti da je utakmica održana uz nesebičnu saradnju gostujućih igrača ali i uz veoma profesionalan rad i asistenciju radnika MUP-a koji su se potrudili da sve bude po zakonu i u najboljem redu.

FUD 250816 07 

Ekipa FUD-a je i pored dobre igre poražena rezultatom 3:0 ali može se reći da su igrači domaćeg tima delimično bili i pod stresom zbog dešavanja oko stadiona kao i u nedoumici da li će uopšte igrati utakmicu jer je  Sportski centar Brus nedavnom odlukom dodelio gradski stadion i prateće objekte na korišćenje FK Kopaonik i OFK Kopaonik 1931.

Kao i uvek do sada pobedio je sport a mnogi se nadaju da će lokalna vlast u Brusu, koja toliko potencira i ulaže u razvoj sporta i mladih, preispitati donetu odluku kako bi svi klubovi koristili stadion kao do sada ili pod određenim uslovima, prvenstveno zbog sportista ali i na zadovoljstvo građana koji prate sport i sportska takmičenja.

Fotografije sa utakmice pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja