Dani Brusa 2016: Basket 3 na 3 – rezultati četvrtfinala i najava polufinala i finala

Basket150816

Četvrtog dana turnira u basketu 3 na 3, povodom Dana Brusa 2016 u oragnizaciji “Sportskog centra Brus” i generalnog sponzora kompanije IDEA, na programu su bile utakmice četvrtfinala – seniori i polufinale – mlađe kategorije.

U prvoj polufinalnoj utakmici mlađih kategorija sastale su se ekipe JEDVA SMO SE SKUPILI i KOPI FRUIT u kojoj je ekipa Kopi fruit uz veliku borbu izborila pobedu rezultatom 11:6.
Četvrtfinalne utakmice seniora donele su veliku borbu. Ekipa NIŠVIL je poražena od ekipe BELOLUČANA PAPRIKA rezultatom 15:6. U toku utakmice igrač ekipe NIŠVIL Nemanja Mihajlović zadobio je povredu kolena za koju se nadamo da nije teže prirode.
U drugoj četvrtfinalnoj utakmici ekipa VIS doo savladala je ekipu SELIŠTE rezultatom 13:5 dok je u trećoj utakmici viđen pravi triler u kojoj je publika uživala u dramatičnoj završnici u kojoj su igrači ekipe FIRMA ispustili vođstvo i doveli u pitanje plasman u polufinale. Posle izvođenja bacanja FIRMA  je pobedila ekipu Aleksandrovca rezultatom 19:17, a precizni sa lìnije penala bili su Tanasković i Antonijević što je bilo dovoljno za pobedu i plasman u polufinale.
Četvrta četvrtfinalana utakmica igraće se u subotu 20. avgusta 2016 kada se i nastavlja takmičenje sa početkom u 17:00 časova na terenu kod stadiona a raspored utakmica je sledeći:

17:00 ROKCI – VUKOVI – polufinale mlađe kategorije
17:15 BOHOR – GRAND četvrtfinale seniori
17:35 utakmica za treće mesto mlađe kategorije
17:55 FIRMA – BELOLUČANA PAPRIKA – polufinale seniori
18:15 VIS doo – GRAND ili BOHOR polufinale seniori
18:30 finale mlađe kategorije
18:45 utakmica za treće mesto seniori
19:00 FINALE seniori
Nakon odigranih utakmica uslediće takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanjima gde će publika birati najbolje zakucavanje.
Dođite da uživate u potezima mladih košarkaša i navijajte za svoje favorite!

A.V.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja