Počinje volonterski kamp u Brusu “IzBRUSi svoj grafit”

KampGrafiti

Volonterski kamp “IzBRUSi svoj prvi grafit” biće održan u Brusu u periodu od 10. do 21. avgusta 2016. godine. Ove godine biće prisutno 12 volontera na kampu, od kojih je desetoro stranaca iz različitih zemalja (Koreja, Tajvan, Španija, Belgija Amerika…).

 “U prethodnom periodu, u pripremnoj fazi, sređivan je Crveni krst Brus uz pomoć volontera i sponzora od strane “Etno kuće Kljunac”, “Tehnik S-B”, Marija090816“M-plasta”, “Tip topa”, Kancelarije za mlade Brus, Odmarališta Crvenog krsta Aleksandrovac…. Sutra stižu volonteri, a radovi počinju prvo u Domu za stare, zatim u Biblioteci Brus, a posle planiranog izleta biće oslikani i grafiti u Srednjoj školi Brus. Učesnici kampa će biti smešteni u prostorijama Crvenog krsta Brus, zašta je obezbeđeno deset kreveta i posteljina. Pozivam i sve zainteresovane lokalne volontere da se uključe, i želim da se zahvalim svim direktorkama koje su nam omogućili da realizujemo kamp u njihovim prostorijama.”  – rekla je Marija Aleksić iz “Omladinskog centra Brus” i koordinator kampa u Brusu.

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije je i ove godine  kroz program Mladi su zakon obezbedilo sredstva za (su)finansiranje 35 volonterskih kampova u Republici Srbiji što omogućava volonterima da na kampovima u svojoj zemlji učestvuju besplatno.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja