Uskoro “IZbrusI SVOJ PRVI GRAFIT” u Brusu

KampGrafiti

I ove godine je Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije kroz program Mladi su zakon obezbedilo sredstva za (su)finansiranje 35 volonterskih kampova u Republici Srbiji što omogućava našim volonterima da na kampovima u svojoj zemlji učestvuju besplatno. Volonterski kamp “IZbrusI svoj prvi grafit” jedan je od njih, i sprovodi ga udruženje građana “Omladinski centar Brus.”

Međunarodni i domaći volonteri i volonterke će raditi na uređenju javnih prostora u Brusu: sadiće drvored, cveće, sređivaće dvorište i oslikavati grafitima unutrašnjost Staračkog doma i Srednje škole. Volonteri će takođe okrečiti deo unutrašnjih prostorija lokalne biblioteke, a u poslu mogu očekivati pomoć lokalnih volontera.

U slobodno vreme biće organizovana jednodnevna ekskurzija do Koznika i Kopaonika, uz lokalnog vodiča. Takođe, volonteri će imati mogućnost učešća na radionici na temu „Upoznajmo Srbiju“. Postoji mogućnost korišćenja bazena i sportskih terena u Brusu. Volonteri mogu očekivati odličnu interakciju sa lokalnim stanovništvom, koji ih sa nestrpljenjem očekuju. Pozivaju se i lokalni volonteri da se priključe kampu u Brusu i akciji oslikavanja.

Ove godine biće prisutno 12 volontera na kampu, od kojih je desetoro stranaca iz različitih zemalja (Koreja, Tajvan, Španija, Belgija Amerika…). Kamp počinje od 10. i završava se 21. avgusta 2016.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja