Otvoreni “Dani borovnice 2016” na Kopaoniku

Dani borovnice290716
Kopaonik, 29. jul 2016. – Manifestacija „Dani borovnice“ na Kopaoniku svečano je otvorena predstavljanjem raznovrsnih proizvoda napravljenih od ovog voća, tradicionalnim takmičenjem u branju borovnice kao i isticanjem značaja očuvanja ovo prirodnog blaga. Nacionalni park Kopaonik, MK Mountain Resort, Turističko-sportska organizacija „Raška“, kao i Turistička organizacija opštine Brus tradicionalno organizuju ovu manifestaciju, a brojni interesantni sadržaji i bogat kulturno-umetnički program do 31. jula okupiće sve ljubitelje prirode, zdravog načina života i dobrog ukusa. 

Svi posetioci ovogodišnje manifestacije „Dani borovnice“, moći će da probaju čuvenu kopaoničku borovnicu i tradicionalno pripremljene proizvode od ovog voća, kao i da uživaju u pešačkoj turi „Borovnici u pohode“, planiranoj za subotu. Proizvodi iz domaće radinosti će biti ocenjivani u kategorijama alkoholna pića, sokovi, slatka i želei kao i džemovi i pekmezi od borovnice.

Zatvaranje manifestacije i dodela nagrada biće održani u subotu popodne, a za sve ljubitelje dvotočkaša, u nedelju je planirana i biciklistička trka „Tri strane Kopaonika“, svojevrsni spektakl koji se već treću godinu održava krajem jula i privlači veliki broj biciklista, kako profesionalaca tako i rekreativaca na Kopaonik.

Ova manifestacija samo je jedna od brojnih aktivnosti koje se ovog leta organizuju na Kopaoniku,  u nameri da doprinesu većoj popularnosti ove destinacije i nakon zimske sezone. Kako bi upotpunili boravak i uživanje tokom trajanja manifestacije, gostima su omogućene promotivne cene smeštaja, popusti i sadržaji za aktivan odmor, prilagođeni različitim interesovanjima i svim uzrastima.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja