Saša Marković pozdravlja sve, a naročito navijače iz Brusa

SaleMarkovic 11012017

Bruski internacionalac Saša Marković nedavno se vratio na zeleni teren posle sedam meseci pauze zbog povrede. Sale je zaigrao 11. januara 2017. godine pred domaćom publikom u Kordobi, na kup utakmici protiv AD Alcorcon, ušavši u igru u 74. minutu praćen ovacijama navijača.

“Jako sam presrećan što sam se vratio na teren posle sedam meseci. Osećaj je fantastičan! Koliko sam ja želeo da se vratim toliko su i navijači želeli. Dočekali su me sa velikim aplauzom i skardiranjem imena. Mnogo mi je drago zbog toga i predivan je osećaj kad vam ceo stadion skandira… Nažalost Cordoba nije uspela da pobedi ali nadam se da ćemo u narednim utakmicama pronaći igru, zaigrati kako treba i ostvariti zacrtani cilj. 
Posle utakmice video sam da su mnogi moji navijači bili uz mene, naročito iz Brusa, i pratili moju igru, što mi mnogo znači i na tome sam im puno zahvalan. Imao sam prilike da čujem i novoobjavljenu pesmu Brus 2, našeg sugrađanina Drakene, u kojoj se pominje i moje ime. Puno hvala Drakeni što me se setio i pomenuo u pesmi a obećavam biće i golova samo da postanem standardni prvotimac. Brusjani hvala, puno pozdrava i sve najbolje.” rekao nam je Saša Marković u kratkom telefonskom razgovoru.
foto:cordobacf.com

N.Miljković

  

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja