Jovan Đokić karijeru nastavlja u Kazahstanu

JovanDjokic FKJavor

14.01.2017. -Zadnji vezni igrač Javor Matisa Jovan Đokić nije više fudbaler Javor Matisa. On je prekjuče otputovao na potpisivanje ugovora sa Atirauom iz Kazahstana. Tim povodom klub iz Ivanjice je dao saopštenje u kom se zahvaljuje Đokiću na dosadašnjoj saradnji poželevši mu uspešnu buduću igračku karijeru sa željom da se jednog dana vrati u FK Javor iz Ivanjice.

“Đokić je u Javor Matis stigao još 2010. godine iz rodnog Brusa, igrao je u mlađim kategorijama, da bi zatim prešao u prvi tim, gde je vremenom stekao status nezamenljivog igrača na poziciji zadnjeg veznog.
Sa izuzetkom od 6 meseci 2012. godine kada je nastupao kao pozajmljeni igrač za Rudar iz Kostolca, Đokić je za Javor Matis odigrao ukupno 127 utakmica, postigao je 8 golova, namestio 2 i zaradio ukupno 19 žutih kartona, dok je na terenu proveo ukupno 9.681 minut.
Jovan Đokić rođen je 13. avgusta 1992. godine u Brusu i čitavu svoju karijeru do sada nastupao je za Javor Matis. Ove sezone odigrao je 19 utakmica postigao je 1 gol, namestio 1, dobio je 4 žuta kartona i proveo je 1.690 minuta na terenu.
Kao i Darko Bjedov i Đokić je pozvan u reprezentaciju od igrača Super lige, koja treba da odigra prijateljski susret sa reprezentacijom SAD krajem januara, ali da li će uspeti da se odazove pozivu selektora Muslina videćemo u narednom periodu.
Treba napomenuti i da je Đokić ostao u klubu kada je bilo najpotrebnije posle ispadanja iz Super lige u sezoni 2013-2014.
Đokića ćemo pamtiti po tome što je ostavljao srce na terenu u svakoj utakmici koju je igrao, bio je dominantan u skoku, imao je odličan pregled igre, a najviše ćemo pamtiti gol u četvrtfinalu Kupa protiv Vojvodine u 89. minutu kojim je obezbedio penale svojoj ekipi, posle čega je Javor Matis izborio plasman u polufinale Kupa.
Na kraju želimo da se zahvalimo Jovanu na svom doprinosu ovom klubu, na tome što je davao sve od sebe za Javor Matis, a pre svega osim što je veliki igrač, Jovan je i veliki čovek što je na prvom mestu.
Još jednom želimo mu puno sreće u nastaku karijere i da se jednog dana vrati u naš klub.
SREĆNO!”  navodi se u saopštenju FK Javor Matis Ivanjica
foto:FK Javor Matis Ivanjica

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja