Da li će deo sela Strojinci dobiti adekvatnu struju do Božića 2018.?

Strojinci Sijalica

Nedavno smo dobili fotografiju sa porukom “Ovako mi slavimo Božić!”. Kako nismo znali o čemu se radi raspitali smo se i saznali da deo sela Strojinci nema električnu energiju sa adekvatnim naponom.

Kako su nam rekli meštani “Ovako smo mi dočekali Božić. U pitanju je donji deo sela Strojinci, od škole prema Koviocima. Problem je u mreži i već se dešava poslednjih pet godina. To je problem u svim kućama u ovom delu sela i često nam stradaju električni aparati. Opština Brus je dala saglasnost da hoće da učcestvuje u izgradnji trafostanice ali negde je zapelo… Nadamo se da ćemo Božić 2018. dočekati sa boljim osvetljenjem.”

Skupština opštine Brus je na sednici održanoj 18.12.2015. godine donela odluku o sufinansiranju izgradnje trafo stanice u selu Strojinci za potrebe MZ Strojinci ali izgleda da za sada ta Odluka još nije realizovana.

Strojinci Odluka TFstanica

Meštani ovog dela sela Strojinci nadaju se da će trafo stanica biti izgrađena u toku 2017. godine i da će ovaj deo sela Strojinci sijati za Božić 2018. godine ali da bi se to ostvarilo moraju da se informišu kod predsednika ili sekretara SO Brus, ili njihovih pomoćnika, kao i kod predsednika Mesne zajednice šta je sa odlukom i kada će početi izgradnja trafo stanice kako bi imali adekvatnu električnu energiju.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja