Svakog januara isto pitanje: “Brzeće je turističko mesto ili …?”

Brzece smece012017

Svakog januara meseca gosti Brzeća i pojedini turistički radnici pitaju se “Da li je Brzeće turističko mesto ili …?”. To pitanje najčešće postavljaju turisti tokom novogodišnjeg odmora koji prolaze pored prepunih kontejnera, lociranih pored glavnog puta.

Završeni su novogodišnji praznici, kontejneri u Brzeću su prepuni a približa se Božić i božićni praznici. Gosti Brzeća odlazeći put svojih kuća uglavnom samo prokometarišu “Jako lepa reklama…” dok se pojedini meštani Brzeća pitaju da li je stvarno jedan od ciljeva opštine Brus razvoj turizma?

Cilj svih treba da bude da se razvija turizam kao i da se ovaj višegodišnji problem u Brzeću, naročito u špicevima zimske sezone, reši kako bi domaći gosti a naročito gosti iz Rumunije, Rusije, Mađarske, Makedonije… poneli što lepšu sliku o Brzeću i kasnije ponovo došli na odmor.

Već narednog dana pokušaćemo da saznamo koje je rešenje da se ovakvo stanje u TC Brzeće prevaziđe i da turisti koji dolaze ili prolaze nose lepšu sliku ovog turističkog mesta.

BrusONLINE

Baneri

Covid19 baner

 

KondorAS akcija

 

kopaonik

 

UZPescanikSOS

 

Dunav bane 400x80 lat

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanik NeplaceniVazniPoslovi

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dental Ju Krusevac

reklama vertikalna

reklama manja