Da li je Deda Mraz stigao da poseti svu decu u opštini Brus?

Prošlo je novogodišnje slavlje i doček Nove godine. Polako se pripremamo za rad i ostvarivanje planova u 2017. godini.

DedaMraz crtani2

U toku priprema za doček kao i za samu Novu godinu Deda Mraz je posetio mnogobrojnu decu i uručio im poklone i novogodišnje paketiće. Ali da li je Deda Mraz stigao da poseti svu decu u opštini Brus i da im uruči paketiće?

Naravno da nije ali je na nama ostalo da se organizujemo i pomognemo Deda Mrazu da sva deca osete radost praznika i da za Božić dobiju paketić.

DaLiZnate0012

BrusONLINE je još krajem 2015. godine posetio porodicu Tamburić koja živi u Bogišima i upoznao čitaoce u kakvim uslovima žive. Tamburić Srđan i Bojana su tada imali troje dece – tri ćerke Milica (7), Marija (3), Sandra (1,5), a nedavno su dobili četvrto dete – sina Viktora koji ima 6 meseci.
I u Razbojni živi porodica sa troje dece i to u skoro nemogućim uslovima.
U Zlatarima živi porodica Živković, Slobodan i Olivera, sa četvoro dece Aleksa (8), Nikola (7), Aleksandra (6) i Sonja (4) godine. Aleksa i Nikola idu u osnovnu školu dok je Aleksandra u predškolskom.
Roditelji dece u ovim porodicama (Bogiše, Zlatari, Razbojna) su nezaposleni i žive u kućama gde nema tekuće vode ali snalaze se kako bi svojoj deci obezbedili skromno detinjstvo i školovali ih.
Želja nam je da pokrenemo akciju kako bi pomogli ovoj ali i svoj drugoj deci koja žive u sličnim uslovima, barem na trenutak, kako bi i ona osetila čari praznika i da neko misli na njih.
BrusONLINE će ove tri porodice posetiti uskoro i preneti čitaocima kako i u kakvim uslovima sada žive, a vi ako znate još porodica sa malom decom kojima možemo svi zajedno pomoći javite nam na mejl brusonline@gmail.com
Takođe, ako želite da se priključite akciji i pomognete u skladu sa vašim mogućnostima javite se na brusonline@gmail.com

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja