Odbojkašice “Kopaonika” u 2017. godini nastavljaju put ka cilju

OKKopaonikBrus DP1

Ženski odbojkaški klub “Kopaonik” iz Brusa postoji osamnaest meseci i svoje prve takmičarske utakmice igrao je tokom 2016. u Međuregionalnoj ligi grupe A Raško-Rasinskog okruga. Na kraju godine klub svodi rezultate prve takmičarske polusezone.

ZOKKop trener“OK “Kopaonik” posle prvog dela takmičenja u Međuregionalnoj ligi grupe A Raško-Rasinskog okruga je na 8. mestu. Sve ekipe sa kojima se takmičimo u ligi iza sebe imaju veliki broj utakmica, veliko iskustvo i pre svega dugogodišnje postojanje samih klubova. S’obzirom da je OK “Kopaonik” mlada ekipa sa svega 18 meseci postojanja i bez ikakvog takmičarskog i ligaškog iskustva za nas je bio uspeh da igramo sa ovakvim ekipama.
Svesni smo da ne može biti pobeda odmah na početku i da treba da prođe vreme kako bi se steklo iskustvo kroz utakmice. Protekla takmičarska sezona je bila prilika da mlade odbojkašice OK “Kopaonik” steknu istustvo i da u nastavku takmičenja krenu sa pobedama.  Svi u klubu se nadamo i trudićemo se da svaki naredni deo takmičenja bude sve uspešniji. Tokom pauze iz treninga u trening sve se više trudimo da poboljšamo sve ono što nam fali i nadamo se da ćemo radom i trudom ostvariti naš cilj u 2017. godini. Svima čestitam Novu godinu, da im bude uspešna i srećna, a naročito onima koji su uz nas, podržavaju naš rad i bodre nas. Sve najbolje i srećna Nova 2017. godina” rekla nam je Dragana Pejić, trener OK Kopaonik.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja